fredag 3 augusti 2007

lite isländskt väder

har haft fint sen jag kom hit, men idag är det litemervanligt isländskt väder. blåsigt och mycketmoln. inget regn än dock, kanske borde man gå o bada sen. har inte provat nån varm pool än så det är på tiden. idag eller typ söndag. =)
varmattnet luktar äggigt, hehe, det är sant i alla fall, men kallvattnet är heltokej. igår var vi till en strand där man kan bada ute, typ i hvaet, det går in en liten vik där vattnet är varmt. =) och många pooler är utomhus, folk badar där även på vintern. islänningar är lite tokiga.
vad tänktejag mer på... jo! varmvattnet är också lite slemmigt så att säga. när man tvätar händerna i varmvatten känns det ibland lite som nån slags olja på fingrarna, haha, fräscht värre. men helt okej. man luktar inget efteråt i alla fall, det är väl det som är huvudsaken antar jag.

igår var vi ute och drack lite öl, tror det bådar gott. ikväll ska vi festa lite mer. annars går det ju inte att lära känna folk...eller? =)
en av folket dricker faktiskt inte alls, en irländare(!). men han är rätt rolig ändå faktiskt, hur det går till vet jag inte. hög på livet kanske. ska träffa honom om en timme o gå o fixa isländskt id-nummer, man behöver visst det för nåt. =)

nu hoppas jag verkligen natlivet lever upp till förväntningarna. denna helgen är visst nån slags högtid också. många åker ut från stan o vandrar och hållerpå medans resten protesterar genom att dricka massa öl istället.

Inga kommentarer: