fredag 9 november 2007

resten av familjen var här

jepp, syster, systerbarn och pappa var här. har varit lite seg med att lägga upp bilder. men nu så har jag lyckats lägga up dom bästa. =)



gabriel började semestern med att bajsa och stinka upp hela hotellrummet. men han är söt ändå. och min favorit systerson, här är jag med min favorit systerdotter.

har tyvär inte bilderna från blue lagoon, pappa tog kort med mobilen och ska väl få dom sen nångång. men vi åkte i alla fall till blue lagoon direkt efter flygplatsen. gabriel var i chocktillstånd och började nästan gråta när therese hade vit lera i ansiktet, men agnes gillade det. (gabriel gillade att bada ute när vi åkte till laugardalslaug, det stora badstället i reykjavík).
på lördagen (dom kom på fredagen) åkte vi golden circle, en vulkan, ett vattenfall, geysir och þingvellir - och här ska påpekas att det inte har nåt med pingviner att göra.








söndag: family zoo, agnes red på islands häst och vi klappade en kalv. och så såg vi ett.... manligt får (vad nu det heter) drack urin och såg lite ut som om han skulle spruta ut det på oss, så vi flyttade oss lite. kanske gurglade han bara...




lunch på babalú



lunch på sólon, therese passade på att supa till. hehe.

sista kvällen: en skitgod middag på kaffi reykjavik, fiskbuffé!




the end. vi ses snart (typ 6 veckor) igen


1 kommentar:

Anonym sa...

bagge, emilia, en bagge var det som drack urin... fast man var tvungen att läsa det ett par gånger för att fatta att urindrickandet inte hörde till ERA aktiviteter under dagen.
kram,
mamsen